Wednesday, October 13, 2010

Update...
















dah lama benar tak update blog ini..walhal BCNC banyak membua xtvt kayuhan ni...tggl tak berkesempatan nk update blog sbb moderator kami sempat update di FACEBOOK BCNC saja..

yang terbaru...seramai 10 rider dari BCNC telah menyertai Jamboree Race Uitm Segamat pada Sabtu lepas...kayuhan sejauh 20km di mana treknya mmg sempoi dan blh layan...walaupun treknya pendek tetapi bagi kami rider MTB amatur berasa puas..

biasalah setiap jamboree mesti ada masalah punya...bila tgk result jamboree race ni..ada diantara kawan2 kami yg berjaya habiskan jamboree race namanya takde..no plate ada tp ridernya lain...ada yg sampai awal tapi namanya di hujung..kekekekeke..takpalah..janji berpeluh...

dan yang terbaru..berkenaan JERSEY BCNC yang akan di keluarkan tak lama lagi..akhirnya setelah mcm2 proses jersey ini berjaya di keluarkan....

minggu depan 20/10/2010 secara rasminya jersey ini akan diperkenalkan kepada rakan2 BCNC...di harapkan dengan kehadiran jersey ini akan memeriahkan lagi kelab ini..


adios...

1 comment:

aleeya maisara said...

hye.... sy ada tgk blog club basikal ni..
so sy nk promote la... coz sy ada jual jersi n padding utk basikal rasing ni....hehe.
so klu bminat boleh contact no sy. sy pun org melaka. tQ..
0126202214